Aktualitātes

640. versija

Galvenās izmaiņas 640. versijā:

  • Apgāde un realizācija – vairāki jaunumi Firmas.lv pakalpojuma saņēmējiem. Turpmāk būs pieejama informācija arī par Igaunijas un Lietuvas uzņēmumiem. Izveidota iespēja automātiski ielasīt aktuālo informāciju par visu uzņēmumu piemērotajām sankcijām, kā arī tagad pieejama masveida datu atjaunošana, kas būtiski atvieglo datu aktualizēšanu klientu kartītēs.
  • Darba samaksa – uzlabota kontējumu funkcionalitāte. Uzlabots kontējumu algoritms, lai novērstu iedzīvotāju ienākumu nodokļa nekorektu sadalījumu pa kontējumu dimensijām un pārkontēšanu nākamajos aprēķina mēnešos gadījumos, ja darbiniekam vienlaicīgi ir vairāk nekā vienas tiesiskās attiecības.
  • Svarīgi! Loģistika – sākot no Horizon 640. versijas, funkcionalitāte “Preču bilance” vairs nav pieejama. Aicinām izmantot jauno iepirkumu pārvaldības risinājumu.
  • Apsaimniekošana un komunālie pakalpojumi – papildinājumi NĪP adreses. Ja NĪP globālajos parametros ir ieslēgts NĪP adreses tips, tad nekustamo īpašumu objektu sarakstos tagad ir pieejams objekts “NĪO mainīgā daļa. VZD adrese”.

Vairāk par versiju lasi šeit!

Iepazīsties ar laidienu izmaiņām šeit!