Aktualitātes

600. versija

600. versija ir klāt!

Galevnās izmaiņas:

  • OpenID Connect atbalsts drošākam un ērtākam pieslēgumam – turpmāk Horizon atbalsta OpenID Connect, kas ir atvērts un uzticams autentifikācijas protokols, ļaujot lietotājam autentificēties ar ārēju identitātes nodrošinātāju, kā piemēram Google vai Microsoft.
  • Bankas importa uzlabojumi – jauna bankas importa risinājuma izveide. Tālākajās versijās šis risinājums tiks pilnveidots un ar laiku aizstās esošo maksājumu importu. Svarīgi! Jaunajā bankas importu mehānismā nebūs pieejami “Tiešā debeta maksājumi”
  • VZD adrešu reģistra dati no data.gov.lv – izveidota Horizon integrācija ar atvērto datu portālu, kas ļauj klientiem iegūt un izmantot strukturētus adrešu datus.
  • Integrācija ar VID EDS API – lai paātrinātu un vienkāršotu dokumentu nosūtīšanu uz VID EDS, Horion sistēmā ir pieejama EDS API integrācija. Papildus citiem dokumentiem, turpmāk, izmantojot EDS API servisu, no Horizon ir iespējams nosūtīt un iesniegt atskaiti Darba devēja ziņojums (VSAOI) uzreiz.
  • Preču pašizmaksa – lai precīzāk noteiktu preču pilno pašizmaksu, noliktavas modulī ir radīta jauna funkcionalitāte, kas ļauj saņemto pakalpojumu vērtību attiecināt uz nomenklatūru partijām.
  • Depozīta sistēmas atbalsts – lai nodrošinātu labāku sistēmas atbalstu ražotājiem, vairum- un mazumtirgotājiem,  ir atvieglota depozīta apstrāde noliktavas, kases un loģistikas dokumentos. Risinājums paredz iespējas preču nomenklatūrām pievienot saistīto preci (depozītu), kā arī pieņemt atpakaļ depozītu.
  • Luminor Gateway atbalsts – izveidota jauna integrācija ar Luminor webservice, kas sevī iekļauj bankas izrakstu saņemšanas funkcionalitāti.

Vairāk par 600. versiju šeit.

Laidienu aktualitātes šeit.